ဒါေၾကာင့္ ေသြးခ်ိဳဓာတ္ ေလ်ာ့က်ေစမယ့္ ေဖ်ာ္ရည္ ကိုယ္တိုင္ ေဖ်ာ္ေသာက္ နည္းကို မွ်ေဝ လိုက္ရ ပါတယ္။ 'ပန္းသီး စိမ္း၊ ၾကက္ဟင္းခါးသီး တစ္ေတာင့္၊ သခြားသီး တစ္ပိုင္း၊ နံနံပင္ ႏွစ္ပင္ နဲ႔ သံပရာသီ တစ္ျခမ္း' အစရွိတဲ့ အသီးအႏွံမ်ားကို ၾကိတ္လို႔ ေဖ်ာ္ရည္ အျဖစ္ ေဖ်ာ္ေသာက္ ရမွာ ျဖစ္ပါတယ္။
တစ္ရက္ တစ္ခြက္ သို႔မဟုတ္ ၂ ရက္ တစ္ခြက္ ေသာက္သံုး ျခင္းျဖင့္ ေသြးခ်ိဳ ေရာဂါ ေပ်ာက္ကင္းဖို႔ ေထာက္ပံ့ကူညီ ေပးမွာ ျဖစ္ပါတယ္။.
Ref: Health Digest
'ေအာင္ခမ္း (ရိုးရာေလး)
Links to this post